Kofta cu sos tomat la cuptor

de RuxyRux in Pui, 18 Dec 2010 | 22180 vizualizari

 

O mancare cu parfum de Orient...

 

INGREDIENTE

  • Kofta( chiftele):
  • 3 piepti de pui tocati
  • 1  ceapa
  • 3 catei usturoi
  • o legatura ceapa verde
  • 1 lingurita cumin( chimen)
  • 2 lingurite pasta de susan  
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • o lingurita patrunjel tocat  
  • Sos tomat:  
  • 3 linguri bulion
  • 2 cepe
  • o lingurita zahar
  • o lingurita cumin
  • 3 cani de apa
  • sare piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kofta cu sos tomat la cuptor:

Se toaca totul la robot, se amesteca oul, tahina,condimentele, uleiul si se formeaza chiftelutele care se pun in tava de cuptor( jena).

Se face sosul, uleiul se incinge in tigaie se adauga ceapa tocata se soteaza la foc mic, apa bulionul, condimentele, apoi se toarna peste chiftelute. Se da la cuptor pentru o ora la 200 grade.

Si, pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kofta cu sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Batute de pui